The Alternative
Image default
Bedrijven

Uw werkplaats zo efficiënt mogelijk inrichten

Als klusser, doe-het-zelver of agrariër kan het lastig zijn om u te verdiepen in efficiënt werken. Vooral als u daar geen of weinig ervaring mee heeft, zult u niet precies weten wat er belangrijk is voor een zo’n efficiënt mogelijk ingerichte werkplek. Maakt u lange dagen en vindt u dit niet erg, maar zou u wel wat tijd in de werkplaats willen besparen? Hier zijn zeker mogelijkheden voor.

Werkplaats opnieuw inrichten

Sommige mensen hebben geen vaste plek voor elk gereedschap, met als gevolg dat u veel tools kwijt bent, het een beetje rondslingert door de werkplaats en dat u meer tijd kwijt bent aan een klus. Hoe vervelend is het dat, vooral als u met meer personen werkt, er steeds gezocht moet worden naar een schroevendraaier of ringsleutel omdat iemand hem niet heeft teruggelegd? Of u moet eerst tien minuten op zoek naar de juiste maat, omdat alles door elkaar ligt? Nou, gelukkig is daar een heel goede oplossing voor, bijvoorbeeld een gevulde gereedschapswagen of een gereedschapskoffer van Sonic Equipment of Facom.

Deze zijn voorzien van een nummering of codering, zodat u precies weet waar een bepaalde maat ligt of weer terug moet na gebruik. Ook is het zo efficiënt mogelijk ingedeeld, omdat de meest gebruikte tools binnen handbereik zijn.

Gereedschapswagen: uw gereedschap gemakkelijk verplaatsen

Kiest u voor een wagen op wieltjes, dan neemt u uw gereedschap gemakkelijk mee naar een andere plek in uw garage of werkplaats. Verder kan het ook helpen om de werkbank of de verdere inrichting van uw werkplaats aan te passen. Dit kan met behulp van een werkplaatsinrichting op maat, waarbij er een tekening wordt gemaakt van de gewenste situatie.

Aan de hand van uw wensen zullen we u een voorstel doen voor een nieuwe werkplaatsinrichting, inclusief werkbladen, opbergkasten en gereedschapinlays. Zou u eens een voorstel willen hebben? Onze ervaren mensen helpen u graag aan een efficiënte, nieuwe werkplaatsinrichting.