The Alternative
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vertrouw op deze experten om uw grootkeuken het beste onderhoud te geven

Er zijn heel wat verschillende aspecten van het onderhoud van een grootkeuken. Zo zijn er de afzuigkappen, vetafscheiders en frituurbakwanden die allemaal de nodige reiniging vereisen. Een ander belangrijk aspect daarvan is het reinigen van koelcellen. Ook voor dit onderhoud kan u terecht bij Valor Services Group in Nederland. Ze hebben verschillende vestigingen in regio’s zoals Breda, Tilburg en Eindhoven en komen dan ook met veel plezier bij u langs om uw grootkeuken schoon te maken.

Hoe gebeurt de reiniging van koelcellen?

Koelcellen moeten op regelmatige basis gereinigd worden om zo de voedselveiligheid en goede hygiëne van uw horeca of voedselbedrijf te verzekeren. Er ontstaan nu eenmaal makkelijk schimmels op koelcellen of vriescellen. Deze kunnen zich nestelen in verdampers en zich zo snel verspreiden over de hele koelruimte. Grondig onderhoud van uw grootkeuken is daarom essentieel volgens de experten van Valor Services Group. Op die manier kan u dit soort problemen voorkomen op een efficiënte manier. Wanneer deze schoonmakers uw koelcel reinigen zullen ze eerst en vooral alle pvc-verbindingen, panelen en roosters uit elkaar halen. De condensatie-opvangbak moet geopend worden. Dan brengen ze een reinigingsmiddel aan op de verschillende onderdelen van de koelcellen. Daarna spoelen ze dit af met water onder lage druk om zo geen enkel onderdeel kapot te maken. Het afvalwater wordt opgezogen en de roosters en panelen worden ontsmet. Dan zorgen ze ervoor dat alles opnieuw op een juiste manier in elkaar gestoken wordt. Valor Services Group vindt het namelijk belangrijk dat u meteen terug aan het werk kan in een blinkende keuken.

Laat uw koelcellen schoonmaken door deze experten

Wacht niet langer en contacteer snel Valor Services Group voor het onderhoud van uw grootkeuken en koelcellen. Hoe sneller u dit namelijk laat doen, hoe sneller u weer de beste gerechten kan klaarmaken. Wanneer u kiest voor dit schoonmaakbedrijf, krijgt u bovendien alle nodige certificaten na de reiniging. Zo bent u zeker dat uw keuken weer in orde is volgens alle wettelijke normen en voorkomt u brandgevaar.

https://www.valorservicesgroup.nl/