The Alternative
Gezondheid

Vitaal de wintermaanden doorkomen

In de wintermaanden hebben veel mensen last van griep. Ten eerste is er gewoon een gebrek aan fitheid. Mensen worden dus sneller ziek en er heersen meer ziektes. Deze ziektes zijn meestal het gevolg van een gebrek aan vitaminen. Voor uw gevoel is een gebrek aan vitamines bijna onmogelijk. U heel gezond en enorm veelzijdig. Daarmee heeft u ook gelijk. Wanneer u gezond en veelzijdig eet krijgt u genoeg vitamines binnen. Met gezond eten wordt bedoelt, veel vers eten, niet teveel vetten, suikers of zout. Daarnaast is veelzijdig eten, eten van de schijf van tien. Hier kunt u zien van welke schijf u dagelijks voedsel binnen moet krijgen.

Door veelzijdig en gezond te eten krijgt u dus genoeg voedingsstoffen vitaminen binnen. Toch is het in de wintermaanden iets anders. In de wintermaanden is er namelijk standaard een klein aanbod aan voedsel met vitaminen. Zo is er minder (vers) fruit beschikbaar en zijn veel groentes ook niet vers. Daarnaast eten we gewoonweg minder fruit in de wintermaanden. Ook missen we vaak de vitamine d. Deze vitamine wordt aangemaakt wanneer uw lichaam in contact komt met de zon. Zoals u weet is er in de wintermaanden weinig zon, dit betekent dus minder vitamine d.

Al deze dingen vormen dat u meer vitamine nodig heeft in de wintermaanden. Dit betekent dat u vitamine moet gaan slikken. Er zijn speciale vitamine pillen, met deze pillen vult u uw eetpatroon aan. Dit wil ik graag even benadrukken, want het betekent wel dat u gezond moet blijven eten. De vitamine pillen zijn een aanvulling! Voor elke vitamine is er een aparte vitaminepil. Zo kunt u makkelijk een pil kiezen die u nodig heeft. Ook zijn er pillen die verschillende vitamine tegelijk bevatten. U kunt deze pillen bestellen op een site zoals Topvitamins.nl. Op deze site kunt u makkelijk en snel online pillen bestellen.

Voor meer info : website bezoeken