The Alternative
Bedrijven

Voor wie zijn bestekzakjes geschikt?

Horecaondernemers die bestekzakjes willen maken snappen hoe belangrijk het is jezelf te presenteren. Niet elke gast kijkt naar de mat bij deur of op het grote bord een bestekzakje krijgt werkelijk iedereen onder zijn neus gepresenteerd. Even snel een coole Instagram foto maken en het bestek ligt natuurlijk naast het bord. Hopsa uw logo komt op internet. Grote en kleine restaurants die zich graag duidelijk zichtbaar willen presenteren zijn bij ons welkom. U bepaalt helemaal zelf wat er op uw bestekzakje komt te staan. De kosten zijn ook gelijk zichtbaar, zo ziet u gelijk wat er binnen uw budget past.

Hoeveel past erop het zakje?

U kunt heel het zakje vol laten drukken, echter een belangrijk punt is duidelijkheid. Te veel verschillende kleuren, verschillende lettertypen en kleuren, is het gevaar. Het ziet heel gezellig uit, maar kunnen andere er nog wijs uit? U wilt tenslotte dat mensen uw logo herkennen en het opslaan, dus in dit geval is minder meer. Wanneer u een zakje voor een speciale gelegenheid ontwerpt, moet u rekening houden met de levertijd. Wij proberen altijd binnen 4 weken uw zakje te produceren. Tijdens de feestdag moet u rekening houden met extreme drukte dus langere levertijden. Klik op onze ontwerptool om uw eerste ontwerp te maken.

Aan de slag

U heeft 3 opties om de zakjes te ontwerpen namelijk, u gebruikt uw eigen software, u gebruikt een gratis tool of u downloadt uw ontwerp. Onze ontwerptool kunt u gebruiken na registratie. U heeft uw ontwerp af en stuurt het naar ons. Wij controleren het ontwerp, is het duidelijk, is het bestand groot genoeg en past het echt allemaal op het zakje? Voldoet het ontwerp aan alle criteria, dan gaan wij voor u aan de slag en heeft u binnen 4 weken uw bestekzakjes binnen. Is er iets niet in orde, dan nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Wij wensen u veel succes bij het ontwerpen.