The Alternative
Adverteren

Wenkbrauwlift

Door veroudering van de huid kan je last krijgen van verslapping van spieren, maar ook van verslapping van de huid. Dit kan je als erg vervelend ervaren en vaak kan je dan besluiten hier wat aan te doen. Heb je bijvoorbeeld last van hangende oogleden? Dan is een ooglidcorrectie vaak een oplossing. Hangende oogleden kunnen namelijk zorgen voor slecht zicht en soms zelfs voor hoofdpijn. Besluit je een behandeling te laten doen? Vraag dan wel altijd even naar ooglidcorrectie voor en na foto’s, zo weet je zeker of dat ook is wat jij wilt bereiken. Zijn jouw wenkbrauwen naar beneden gezakt door veroudering van de huid? Ook hier kan wat aan gedaan worden, namelijk met een wenkbrauwlift.

Een wenkbrauwlift kan worden uitgevoerd door middel van een operatie of door botox. Voordat een wenkbrauwlift wordt uitgevoerd zal je eerst een gesprek hebben met de plastische chirurg. Hier kan je alles vragen wat je wilt en je wensen naar voren laten komen ook zal de arts een aantal dingen aan jou vragen. De operatieve wenkbrauwlift kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. zo kan er vlak boven de wenkbrauwen of halverwege het voorhoofd huid worden verwijderd. Een tweede optie is dat bij de haargrens of nog verder huid wordt verwijderd. De derde optie is dat je je wenkbrauwen laat liften zonder huid te verwijderen via een kijkoperatie. De wenkbrauwlift door middel van botox is een relatief simpele ingreep.

Naast deze ingrepen zijn er nog veel meer ingrepen die door een plastisch chirurg kunnen worden uitgevoerd. Door veroudering kan er nou eenmaal veel met je huid gaan gebeuren en daardoor kan je onzeker worden. Door middel van plastische chirurgie kan jij je dan weer zelfverzekerder voelen. Ook kan je op jongere leeftijd al een behandeling ondergaan, bijvoorbeeld een borstvergroting, dit kan ook komen door onzekerheid. Voordat je een behandeling ondergaat is het in ieder geval altijd verstandig om hier eerst goed over na te denken.

Voor meer info : website bezoeken