The Alternative
Bloemen

Wanneer je een bloemetje kunt versturen

Wanneer kun je nu een bloemetje versturen en waar moet je rekening mee houden? Online is een bloemetje zo verstuurt door mooie webwinkels als Flowers.nl in Amsterdam. Maar in dit artikel wat handige tips als je dit van plan bent. Het effect van een bloemetje kan veel teweeg brengen wees hierop attent en lees verder.

Romantische bloemen versturen

We kunnen geen betere reden bedenken om bloemen te sturen dan iemand te vertellen dat je van ze houdt, of het nu voor Valentijnsdag of gewoon zomaar is. Rode rozen zijn altijd een klassieker als het gaat om het uitdrukken van je romantische gevoelens, maar de beste keuze is om te gaan voor de favoriete bloemen van je geliefde. Het zal hen laten zien dat je om hen geeft en aandacht hebt voor zelfs het kleinste detail. Als ze van bloemen houden die bijzonder zeldzaam of moeilijk te krijgen zijn, zal het een enorm romantisch gebaar voor u zijn om dat te sturen.

Als u van plan bent om bloemen te sturen als een romantisch gebaar, kunt u ze het beste naar een privé-locatie sturen, zoals het huis van uw geliefde. Door ze naar een openbare plek te sturen, zoals een kantoor, wordt uw partner misschien het onderwerp van ongewenste roddels en aandacht. Als je punt juist is om een flitsend publiek gebaar te maken, zorg er dan voor dat het iets is wat je geliefde op voorhand goed vindt. Als je al lang getrouwd bent of als je relatie bekend is bij elkaars collega’s, is het iets minder problematisch, maar wees er toch zeker van dat het iets is waar ze goed op zouden reageren.

Verjaardags- of vakantiebloemen versturen

Als u bloemen wilt sturen om iemands verjaardag, de geboorte van een kind of een andere feestdag te vieren dan zijn er een heleboel zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste, wees attent en bewust van de boodschap die je wilt sturen – als het een dierbare vriend is, maar niet iemand met wie je relatie hebt, stuur dan geen rode rozen of andere traditioneel romantische bloemen. En zoals hierboven opgemerkt, is het het beste om ze naar een privé-locatie te sturen en niet naar hun werkplek.

Of u nu bloemen stuurt voor een verjaardag, een nieuwe baby of een meer gevierde feestdag, het beste is om iets te kiezen dat thematisch gepast is. Als het iemands verjaardag is, stuur ze dan een vrolijk arrangement van hun favoriete bloemen in hun favoriete kleuren – of dat nu een bos roze tulpen is of een velkleurig assortiment van madeliefjes met een ballon. Voor een nieuwe baby stuur dan iets warms en schattigs om dit nieuwe leven te vieren. Stuur, afhankelijk van de ouders en hun houding ten opzichte van de geslachtsnormen, een blauw of roze boeket voor hun nieuwe jongen of -meisje. Als je zeker wilt zijn dat je je niet beledigt, stuur dan iets in een neutraal palet van groen, geel of oranje.

Promotie op het werk

Er zijn genoeg redenen om een medewerker bloemen te sturen. Wat dacht je van feliciteren met een promotie of alleen maar te bedanken voor hun extra inbreng in een project. Maar dit is waarschijnlijk het lastigste gebied als het gaat om het sturen van bloemen. U zou ongelooflijk voorzichtig moeten zijn over wat u stuurt, zodat iemand de bloemen niet ziet als bewijs van romantische belangstelling (of erger nog, een teken van vriendjespolitiek of intimidatie). In dit geval is het waarschijnlijk het beste om een fruitmand of een minder flitsende plant te sturen dan een boeket bloemen om verwarring over uw bedoelingen te voorkomen.

Als u al deze handige do’s en don’ts volgt, wordt u al snel beschouwd als een van de meest attente mensen die er zijn voor de mooie en smaakvolle bloemstukken die u aan vrienden en familie schenkt.

https://www.flowers.nl