The Alternative
Bedrijven

Wat is een goede hosting provider?

Wat is een goede hosting provider?

Tegenwoordig is er erg veel keuze wat hosting betreft. We vinden overal wel een aanbieding en soms wanneer we denken een goede deal te pakken te hebben, blijkt dat het ergens anders achteraf veel goedkoper kan. Zelf heb ik dit tot twee maal aan toe meegemaakt. Ik heb nu sinds ongeveer 7 jaar verschillende websites gehad. Mijn eerste website die ik ergens gehost heb ging in principe goed. De service was goed, ik had weinig downtime, maar de kosten waren echt enorm hoog. Na een jaar ben ik overgestapt naar een andere aanbieder, een stuk goedkoper maar na een enkele maanden kwam ik er alweer achter dat het nog veel goedkoper kon. Op dat moment ben ik mij pas echt gaan verdiepen in de verschillende hosting providers, wat webhosting precies is en hoeveel ruimte ik vooral nodig had.

Mijn websites zijn eigenlijk altijd vrij simpel geweest. Voornamelijk qua site inhoud stelde ze niet zo heel veel voor. Mijn sites bestonden vooral uit veel geschreven tekst en weinig afbeeldingen en film. Echter had ik wel veel verkeer op mijn sites. In mijn geval had ik genoeg aan een kleine server zoals shared hosting. Een klein pakket voldoet, en wanneer ik eventueel uit wil breiden, dan kan ik altijd kiezen voor een net iets grotere variant. Na lang wikken en wegen zit ik nu bij Indugas, een vrij nieuwe hosting met zeer scherpe prijzen. De hosting is transparant en mede door de goede service, ben ik nog steeds enorm tevreden.

Op mijn blog heb ik meer informatie geschreven over dit onderwerp. Daar behandel ik ook zaken als het registreren van domeinnamen. Indien je meer van mij wilt lezen, dan verwijs ik je graag naar mijn blog.

Voor meer info : website bezoeken