The Alternative
Bedrijven

De voordelen van wonen in Eindhoven

Eindhoven is de grootste gemeente en stad van het zuidelijke deel van Nederland. Eindhoven staat om verschillende dingen bekend. Denk hierbij aan PSV, Dutch design week, Dippie Doe of het aantal musea dat er staan. Eindhoven is een sfeervolle bourgondische stad waar veel aanbod is voor een nieuwe inwoners. Met aanbod spreken we over het aantal bezienswaardigheden die bij Eindhoven komen kijken. Eindhoven bied veel soorten eetgelegenheden aan. Daarnaast kunt u in Eindhoven goed winkelen met minimaal 300 verschillende winkels. Eindhoven heeft ook een redelijk aanbod in woningen. Bent u van plan om een huis huren Eindhoven? Lees dan snel verder voor de voordelen die daarbij komen kijken!

 

Cultuur bezienswaardigheden

Wanneer u in Eindhoven woont zult u zien dat er veel verschillende soorten musea zijn. Voorbeelden hiervan zijn: Van Abbemuseum waar voornamelijk hedendaagse kunst wordt gepresenteerd, DAF museum waar u vooral vrachtwagens en auto’s zult terugvinden en het Philips museum waar u meer over de geschiedenis en producten van Philips leert kennen. Naast de genoemde musea zijn er nog meer soorten musea in Eindhoven die wat kleiner zijn. Eindhoven staat erg bekend om de cultuur en design van de stad. Zo is er ook jaarlijks in Eindhoven een week waarbij kunst van meer dan 2600 designers wordt tentoongesteld. De Dutch Design Week (DDW), in deze week komen meer dan 350000 bezoekers vanuit het hele land en andere landen. Bij Dutch Design Week worden meer dan 110 locaties omgetoverd tot tentoonstellingen van de designers. Naast deze gelegenheden waar u cultuur kunt snuiven heeft Eindhoven ook nog het Philips Stadion waar PSV voetbalt. PSV is een voetbalclub die in de Eredivisie speelt.

 

De sfeer in Eindhoven

Naast alle cultuurbezienswaardigheden dat Eindhoven bied, heeft Eindhoven ook een erg aangename bourgondische sfeer. Door het grote aanbod in eetgelegenheden kunt u ook alles wat uw hartje begeert eten in Eindhoven. Bovendien kunt u voor een gezellig avondje terras of stappen naar Stratumseind. Dit is een straat van 225 meter lang waar verschillende cafés en kroegen te vinden zijn. Op Stratumseind zult u ook shisha lounges en cocktail bars vinden. Dus bent u van plan om een huis huren Eindhoven? Er is genoeg te doen zoals u kan zien.

 

https://www.huurstunt.nl/huren/eindhoven/