The Alternative
Image default
Cadeau

Drie cadeaus voor mannen

Of je nu een cadeau moet kopen voor een verjaardag, voor Kerst of een andere gelegenheid, het blijft moeilijk om iets leuks uit te zoeken voor mannen. Terwijl je vrouwen snel blij kan maken met badspullen of sieraden, is er niet zoiets universeels voor mannen. Daarom zullen we je in dit artikel helpen met inspiratie op doen, zodat je het perfecte cadeau kan uitkiezen.

Een lekker drankje kan nooit kwaad

Hoewel niet iedere man van alcohol houdt, is het over het algemeen wel iets wat gewaardeerd wordt. Natuurlijk heb je veel verschillende keuzes. Als je aan het shoppen bent voor een kerstcadeau, is bijvoorbeeld een adventskalender van bier leuk om te geven. Een flesje rode wijn aan de andere kant, is weer leuker om bij bijvoorbeeld een housewarming cadeau te geven. Als je een valentijnsdag cadeau voor een man wil kopen, kun je het eventueel personaliseren door zijn naam op de fles te laten zetten. 

Iets om de verzorging te boosten

Mannen staan er (over het algemeen) niet om bekend dat ze een uitstekende verzorging hebben. Daar kunnen wij als vrouwen dan wel een handje bij helpen. Heeft jouw man, collega of familielid nou een baard, dan is het bijvoorbeeld leuk om baardolie te geven, of een kleine kam. Vind je dit nou niet persoonlijk genoeg? Dan kun je ook een douchegelsetje geven die je personaliseert met een leuke tekst. Een mooie nieuwe scheerset komt ook altijd wel van pas en als we het over verzorging hebben, kan een lekker geurtje ook niet missen natuurlijk.

Familiespelletjes waar je zelf ook van kan genieten

Is de man voor wie je een cadeau wilt kopen nou iemand uit je gezin, dan wordt het shoppen gelijk iets leuker. Sommige mannen zijn enorme spelletjesfans en gelukkig voor ons kunnen we die spelletjes dan meespelen! Een klassiek spel wat je niet kunt missen is natuurlijk Risk, maar als je iets nieuwers zoekt is Ticket to Ride ook erg leuk voor het gezin. Ben je nou maar met z’n tweeën thuis? Dan zijn spellen als Rummikub, Yahtzee, Qwixx of Codenames perfect. Het leuke aan deze spellen is dat ze ook gespeeld kunnen worden met meerdere mensen, dus als er bezoek langskomt is dat geen probleem.