The Alternative
Image default
Bedrijven

Een stage online marketing

Wanneer je studeert in de richting van sales, marketing en/of communicatie kan het zomaar zijn dat je op zoek bent naar een stage online marketing. Een stage online marketing moet je waarschijnlijk lopen op het hbo of op de universiteit. Deze stage is ontzettend breed want je kunt veel verschillende kanten op. Niet alleen in je baan later, maar ook nu bij je stage zal je al keuzes moeten maken. Welke kant wil je eens zien of waar blink jij in uit? Op je stage kan je al een beetje richting gaan geven aan die marketing baan later. Welke tak van de marketing communicatie er precies bij jou past zie je gedurende je stage online marketing, dan kom je er namelijk achter. Weet je nog niet goed hoe je een passende stage moet vinden? Dan is er hulp voor jou.

Op zoek

Je bent dus op zoek naar een stage online marketing. Deze kun je trouwens ook doen met een studie commerciële economie. Er zijn ieder jaar veel studenten die afstuderen van de opleiding commerciële economie, sales, marketing en/of communicatie en allemaal zijn ze op zoek naar een stage online marketing of in ieder geval een van de kanten van marketing. Het zoeken naar een stage kan je daarom stress opleveren. Je wil namelijk een leerzame stage lopen, zodat je straks een voorsprong hebt wanneer je echt het werkveld in gaat. Het vinden van een stage kan daarom niet alleen stress opleveren, maar kan ook nog wel lastig zijn. Gelukkig is Fiks er voor jou want zij helpen je. Fiks is een platform voor studenten waarop ze hun stage kunnen vinden. Je kunt filteren op het soort stage en de locatie. Je zult dan al een hele hoop passende stages tegenkomen.

Fiks

Naast dat Fiks een platform is waar je zelf op kunt zoeken naar een passende stage online marketing is Fiks ook een platform waar je persoonlijke hulp kan verwachten. Lukt het niet met het vinden van een stage? Stel dan een alert in en ontvang via WhatsApp meteen de nieuwste vacatures. Heb je een vraag? Ook dan kun je Fiks even appen en je hebt snel een antwoord. Veel succes met het vinden van een passende stage.

https://fiks.nl/stage/marketing-communicatie