The Alternative
Onderwijs

Hiphopdance workshop

Hiphop op school

Leerlingen luisteren veel muziek door hun jeugd heen, ze zijn ook erg vatbaar voor muziektrends en luisteren daarom in de tijd van nu vooral veel Hiphop. Inmiddels staat de top 100 van Nederland vol met Hiphopmuziek en zijn er honderden verschillen Nederlands hiphop artiesten. De fout die vaak gemaakt wordt is dat hiphopmuziek alles is wat hiphop te bieden heeft. Niets is echter minder waar, hiphop is veel meer dan alleen muziek. Hiphop is een culturele beweging die zich jaren geleden heeft opgedaan in The Bronx in New York. Hiphop onstond als beweging die opstond tegen de regering van New York dat zich uitte op veel verschillende manieren, in de zogenaamde “Block Parties” werdt Hiphop wat Hiphop nu is. Dans, theater, literatuur, muziek en kunst is nooit meer hetzelfde door de invloeden van Hiphop. 

Hiphopdance Workshop

Een hiphopdance workshop is een gave workshop voor leerlingen die geinteresseerd zijn in Hiphop. Sommige leerlingen vinden het misschien wel spannend om te dansen, al helemaal voor hun medeleerlingen. Wellicht zullen leerlingen bang zijn om veroordeeld te worden, daarom is het van uiterst belang om bij workshops de beste workshopdocenten op locatie te hebben. Kleinkunstig maakt zich hard voor het inzetten van de beste workshopdocenten. Met een docentenbestand met meer dan 200 docenten die de werknemers van Kleinkunstig een voor een kent heeft Kleinkunstig altijd de perfecte docent voor een workshop.

De workshops van Kleinkunstig worden altijd door volledig georganiseerd door Kleinkunstig zelf, dat betekend dat de school er altijd weinig werk aan zal hebben. Mocht er een docent uitvallen of ziek worden staat Kleinkunstig altijd paraat om ervoor te zorgen dat er een geschikte oplossing wordt gevonden. Klinkt dit interessant om eens op uw school te organiseren? Neem dan vooral eens een kijkje op onze website door op een van de links in deze tekst te klikken. 

 

https://kleinkunstig.nl