The Alternative
Bedrijven

Jaloezieën of rolgordijnen?

Om je huiskamer een stuk sfeervoller te maken heb je niet veel nodig. Terwijl veel mensen er juist voor kiezen om dit gelijk groots aan te pakken, ben jij degene die juist kiest voor een slimme benadering. Met het kiezen van de juiste raambekleding geef je elke kamer in je woning een vlotte remake. Het aanschaffen van een nieuw interieur is dan volledig overbodig, bovendien geniet je ook van extra lichtinval door te kiezen voor nieuwe jaloezieën of rolgordijnen.

Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor de woonkamer en sluiten perfect aan op elk interieur. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel daglicht je in huis wenst te halen. Een belangrijk voordeel van Ilumio ten opzichte van andere merken is de dikte van de lamellen. Terwijl dit in de meeste gevallen slechts 0,16 millimeter bedraagt, zijn de lamellen van Ilumio maar liefst 0,21 millimeter dik. Dit betekent dat de lamellen minder snel slijten en je dus langer kan genieten van een topproduct. Je kan daarbij ook kiezen voor een breedte van 25 millimeter of 50 millimeter. De aluminium jaloezieën zijn daarnaast leverbaar in elk formaat, tot een lengte van maar liefst 250 centimeter. Je bent dus nooit onnodig lang op zoek naar een passende oplossing.

Het ideale duo rolgordijn

Naast de aluminium jaloezieën, kun je ook kiezen voor een sfeervolle raambekleding in de vorm van een duo rolgordijn op maat. Ook in dat geval heb je nooit te maken met een lastige maatvoering. Het is simpelweg een kwestie van het goed opmeten van de ramen en de leverancier doet de rest. Vooral voor een moderne inrichting waarbij veel lichtinval wenselijk is, kan een duo rolgordijn een ware uitkomst zijn. Zo bepaal je zelf wat de gewenste lichtinval is, bovendien zijn er talloze kleurcombinaties mogelijk. Op die manier is het ook niet de vraag of je slaagt, maar hoe snel je jouw favoriete rolgordijn kan vinden