The Alternative
Image default
Bedrijven

Laat u overtuigen door de online vastgoedbeheer software van deze specialist

Uw werk als vastgoedbeheerder kunt u op een eenvoudige manier veel overzichtelijker maken. Informant Software uit Wateringen biedt namelijk totaaloplossingen aan voor online vastgoedbeheer in de vorm van geavanceerde vastgoedbeheersoftware. Als specialist op het gebied van vastgoedsoftware heeft dit bedrijf een zeer toegankelijke vastgoedsoftware ontwikkeld. Niet alleen is de online vastgoedbeheer software van dit bedrijf uiterst veilig en betrouwbaar, het is ook heel gebruiksvriendelijk. U hoeft geen expert op het gebied van computerprogramma’s te zijn, om met deze software te kunnen werken. Bovendien staan de specialisten van dit bedrijf altijd voor u klaar, wanneer u vragen heeft of begeleiding kunt gebruiken bij het opstarten met deze software.

Een overzichtelijke online omgeving

Met de vastgoedsoftware van het vastgoedbeheersysteem verkrijgt u op een eenvoudige manier inzicht in een veelvoud aan gegevens. Daarnaast zorgen de gegevens uit de overzichtelijke database mede voor een gemakkelijke verwerking van onder andere automatische incasso’s, aanmaningen, dagafschriften en betaalopdrachten. Verder kunt u met behulp van de vastgoedsoftware van deze specialisten de huurafrekeningen voor uw eigenaren op een eenvoudige manier opstellen en direct versturen. Al deze mogelijkheden komen samen in verschillende modules, die u gecombineerd kunt gebruiken. Zo is er onder andere een module voor facturering, een module voor technisch en financieel beheer en een module voor het voeren van boekhoudingen.

Neem contact met deze expert op

Als u de software van dit bedrijf wilt bestellen om uw werkzaamheden gemakkelijker en vooral overzichtelijker te maken, bezoekt u de website van dit bedrijf. Wilt u eerst meer weten over deze software en de voordelen die het gebruik ervan met zich mee zal brengen? Ook dan bezoekt u de website van dit bedrijf, om telefonisch of via e-mail contact met ze op te nemen. Het ervaren team van deze specialist neemt de tijd om u meer te vertellen over de verschillende modules van deze vastgoedsoftware, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.