The Alternative
Image default
Bedrijven

Waarom zijn kalenders een goed relatiegeschenk voor bedrijven?

Als bedrijf wil je graag in de picture komen, en liefst ook blijven, bij zoveel mogelijk klanten. En wie nu nog geen vaste klant is, kan dat in de nabije toekomst wél worden. Er is een breed assortiment aan leuke relatiegeschenken te koop, waarmee je je als bedrijf kan profileren. Geldt dat ook voor kalenders, en zo ja waarom?

Het hele jaar door

Sommige relatiegeschenken gebruikt de ontvanger maar één keer. Sommige belanden zelfs in een lade of achter in een kast. Maar dat is nog niet zo erg als in de prullenbak. Hoe jammer van de kosten die u heeft gemaakt voor deze klant.

Met een kalender is echter bijna iedereen blij. Je kan geen kalenders genoeg hebben. Zeker op kantoor, op de zaak of in de winkel zijn er meerdere plekken waar een 3 maands kalender 2023 enorm handig is. Mensen gooien kalenders bijna nooit weg, tenzij ze echt lelijk zijn of hele expliciete foto’s hebben. Met een gemiddelde kalender bereikt u absoluut veel mensen. En als u uw bedrijfsnaam opvallend genoeg aanbrengt, blijft u het hele jaar in het zicht.

Een kalender voor thuis

Soms blijven er kalenders over op de zaak. Geen probleem, want er zijn altijd wel medewerkers die graag een kalender mee naar huis nemen. Dat scheelt hen weer een kalender kopen. En dus kan uw 3 maands kalender 2023 bij iemand thuis belanden. Is dat erg? Nee, natuurlijk niet. Kalenders drukken doet u vast niet alleen voor zakelijk gebruik. Wie weet breidt u uw klantenkring zelfs uit. Want een beetje opvallende kalender valt het bezoek ook al gauw op. En een geïnteresseerde potentiële klant heeft uw website en contactgegevens al snel opgezocht op zijn smartphone.

Kalenders drukken

Gebruiksvoorwerp

Bedenk ook dat een 3 maands kalender 2023 een gebruiksvoorwerp is. De ontvanger ziet welke dag het is, welke week, en bijvoorbeeld wanneer de feestdagen zijn. Maar hij kan er ook van alles op noteren. Denk aan afspraken, maar ook aan verjaardagen. Hoe handig is het als iedereen kan zien wanneer er besprekingen zijn, en wanneer collega’s jarig zijn? Zo brengt u met kalenders drukken ook nog een extra stukje collegialiteit en gezelligheid in de organisatie.

Sprekende foto’s

Foto’s zijn een niet te onderschatten onderdeel van de 3 maands kalender 2023. Houd daar dus rekening mee, voordat u het besluit neemt tot kalenders drukken voor uw klanten. Foto’s trekken de blik van de binnenkomende of voorbijlopende medewerker. Foto’s kunnen laten zien wat u als bedrijf precies doet, en waar u voor staat. Met een paar mooie productfoto’s maakt u vast de blits met uw 3 maands kalender 2023.

Creëer ruimte

Uw 3 maands kalender komt nog meer in beeld naarmate hij actief wordt gebruikt. Zorg dus behalve voor foto’s ook voor wat ruimte waar mensen kunnen schrijven. Zo kunt u met kalenders drukken nog meer in beeld komen. Alles beter dan een kalender die daar maar hangt en er slechts zelden iemand op kijkt toch?