The Alternative
Image default
Onderwijs

Affiliate marketing op bol.com

Wie wil er niet meer geld verdienen? Affiliate marketing is een van de beste opties als u op zoek bent naar een online baan. Het zou geweldig zijn om geld te verdienen met uw blog, toch? Er zijn tonnen websites waar het internet mee overspoeld wordt, en het maakt de meeste bloggers verward, en hun enige vraag is, “waar te beginnen?”. Mensen vragen zich ook af of Amazon affiliate geld oplevert. Ja, als je er de tijd, moeite en opleiding instopt die nodig is om te verdienen. Met affiliate marketing, kunt u extra geld te verdienen op de zijkant, samen met een full-time baan. Geld verdienen terwijl je slaapt is een droom van bijna alle digitale marketeers.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van een product of dienst van een ander bedrijf in ruil voor een commissie op de verkoop die u genereert. Commissies zijn meestal een percentage van de verkoopprijs, maar kunnen soms ook een vast bedrag zijn.

Waarom aan affiliate marketing doen?

  • Hier zijn twee redenen waarom u zou moeten overwegen om aan affiliate marketing te doen:

    1. Lage kosten en weinig risico
    Een bedrijf starten betekent op voorhand kosten maken voor producten, werknemers, uitrusting, huur, enzovoort. Dit maakt het riskant en duur. Met affiliate marketing heeft u alleen een website nodig. Zelfs als het niet lukt, heb je alleen maar tijd en een beetje geld verspild.

    2. Gemakkelijk op te schalen
    Een typische verkoper verkoopt maar producten van één bedrijf. Als een affiliate marketeer, kunt u producten promoten van veel verschillende bedrijven en commissies verdienen van allemaal.

Lees het succesverhaal van 2 bol.com affiliate marketing experts.

Niche Selectie: Waar gaat uw website over?

Het eerste wat je nodig hebt om na te denken over heeft niets te maken met hosting, domeinnamen, website software. Al die dingen zijn belangrijk, natuurlijk, maar het eerste wat je moet beslissen is wat uw website zal worden over.

En omdat uw doel is om geld te verdienen met affiliate marketing, moet u voorzichtig zijn over deze beslissing.

Bijvoorbeeld, als u een website over het helpen van lokale daklozen het zou je een goed gevoel. Maar het potentieel om geld te verdienen met affiliate marketing zou laag zijn.

“De rijkdom zit in de niches”
De uitdrukking “niching down” betekent je energie richten op een kleinere groep mensen te dienen.

Mensen te vinden
Uit te zoeken wat hun exacte pijnpunten zijn
Aan hen te leveren op een manier die hen het gevoel geeft dat je hen echt begrijpt
Omdat u niet probeert om iets te leveren aan een brede groep met gemengde interesses en pijnpunten, kunt u zich echt richten op uw niche en deze aanspreken op een manier die echt resoneert. Het is alsof je recht in hun hoofd kruipt.

Dit is hoe je snel massale tractie zult vinden.