The Alternative
Telefonie

sim only abonnementen vergelijken?

sim only abonnement

 

Vergelijk sim only abonnementen en bestel ze direct op de website!
In Nederland zijn verschillende telecom providers die sim only abonnementen aanbieden. Je hebt ze in verschillende vormen, met veel of minder minuten, met veel of minder MS’s internet.
 

Wat is een Sim Only abonnement?

Een simonly abonnement is zoals de naam doet vermoeden een telefoon abonnmenten dat bestaat uit enkel een simkaart. Deze abonnementen zijn ten opzichte van mobiele telefoonabonnmenten veel goedkoper, omdat er geen mobiele telefoon bijgeleverd wordt. Het aanbieden van zogenaamde “gratis” telefoon, lijkt interessant, maar de providers moeten natuurlijk ook het bedrag terug zien te verdienen. Providers verhogen simpelweg de maandabonnmenten en/of de prijzen buiten de bundel te verhogen. 

 

Vergelijken van Sim Only abonnementen, heeft dat nog echt zin?

Smartphonecases.nl vergelijkt sim only abonnementen op meerdere factoren. Je kunt eenvoudig de filters gebruiken om tot een gericht overzicht aan resultaten te krijgen. Kies links in de kolom voor de hoeveelheid MB internet, belminuten, sms, looptijd, provider en netwerk. Wil je de goedkoopste? Of de beste provider? Of kortere jaarabonnement? Keuze is aan je zelf!

 

telefoon abonnement

 Wil je toch een abonnement met een smartphone kiezen? Kijk dan eerst wat je maandelijks aan MB’s, belminuten en smsen verbruikt. Neem een gemiddelde over pakweg laatste 6 tot 12 maanden en je krijgt een goed beeld wat je maandelijks gebruikt. Kijk dan naar alle abonnementen van alle providers wat voor paketten ze aanbieden. Immers een duur toestel is ook vaak in combinatie met een duur abonnement. De vraag is gauw, heb je het wel nodig? Tegenwoordig zijn smartphones van de het middenklasse enorm verbeterd en hebben ook vaak de specificaties wat je als gemiddelde gebruiker nodig hebt. Het zou best kunnen dat een toestel in de midden range aan jouw verwachtingen voldoet en waardoor je ook een goedkoper abonnement kunt kiezen. 

LET OP! Telefoon abonnementen met toestel krediet boven de 250 euro worden geregistreerd bij BKR! Dit kan nadelige gevolgen hebben als je bijvoorbeeld wilt overstappen met je hypotheek of een auto via private lease wilt aanschaffen. Je kan onder registratie uitkomen als je een aanbetaling doet, waardoor je onder de 250 euro uitkomt. Keuze is aan jou! 

Ons advies Kijk goed wat je afgelopen tijd hebt verbruikt aan belminuten, internet mb’s, smsen en voer deze gegevens in de hierboven vernoemde filters. Overigens kan je alle informatie over je bel en surfgedrag terug vinden op je factuur van je provider.

P.s. Heb je eenmaal je nieuwste smartphone binnen, denk dan aan telefoonhoesjes en screenprotectors om je mobieltje gelijk goed te beschermen!

Bekende simonly providers zijn: Simyo, Simpel, T-Mobile, Youfone, Telfort, Ben, Tele2, Hollands Nieuwe, Vodafone en KPN.

Voor meer info : website bezoeken