The Alternative
Telefonie

3CX van NuCall heeft mijn werkdag volledig veranderd.

De 3CX software van NuCall is een enorme aanrader. Ik was helemaal klaar met mijn werk. Geen verbinding, geen bereik en storingen. Keer op keer, dag na dag was het hetzelfde liedje. Mijn werkdag bestond voor 40% uit wachten op storingen, en dit kwam mijn effectiviteit niet ten goede. Ondanks dat ik echt houd van mijn werk en enorm dankbaar ben voor de baan die ik heb was ik totaal niet tevreden met de gang van zaken. Er moest echt wat gebeuren.   

Initiatief nemen

Ik besloot eens in gesprek te gaan met mijn leidinggevende. Ik vertelde hem waar ik mee zat en dat ik vond dat er wat moest gebeuren. Ik vond namelijk dat er een volledige switch moest komen op het gebied van telecommunicatie. We hebben nieuwe servers, nieuwe software en nieuwe technieken nodig. Zo kunnen we meer werk verrichten in een kortere tijd, zijn we niet de hele dag bezig met storingen oplossen en zal de sfeer ook een stuk beter worden. 

De drempel

Ondanks dat er naar me geluisterd werd duurde het nog tot de quarantaine tijd tot er eindelijk actie ondernomen werd. Aangezien iedereen thuis zou moeten werken zouden we toch digitaal in contact moeten blijven. Ik besloot wederom naar mijn leidinggevende te stappen en vertelde hem over NuCall en 3CX. 

3CX telefoonsoftware

De 3CX telefoonsoftware van NuCall zou de oplossing moeten zijn. De 3CX software betekent dat er allemaal communicatiemiddelen op één plek worden geïntegreerd. Iedere medewerker krijgt een eigen profiel waarmee ze overal, en altijd kunnen inloggen. En vervolgens is iedereen overal en altijd bereikbaar. Daarnaast zijn de servers die NuCall aanbiedt een van de beste van Nederland. Zo weten we zeker dat we ook van die storingen en problemen af zijn. Tot mijn geluk hoorde ik dat mijn leidinggevende met me instemde en meteen actie ondernam.

Mijn ervaring met 3CX

We werken nu ongeveer 4 maanden met 3CX en ik ben enorm verbeterd. Ondanks de obstakels van thuiswerken heeft communiceren nog nooit zo makkelijk gevoeld. De vele communicatiemiddelen en de goede bereikbaarheid zorgt voor een zeer prettige werkomgeving. De 3CX telefoonsoftware van NuCall heeft mijn werkervaring ten goede beïnvloed.