The Alternative
Telefonie

De 5 beste mobiele budgetproviders van 2020

De 5 beste mobiele budgetproviders van 2020

De mobiele telefoon heeft in de afgelopen jaren een flinke vlucht genomen. De eerste telefoons kwamen in Amerika in 1983 op de markt. In 1993 kwam de eerste smartphone. Deze telefoons waren nog log, duur en met beperkte functies.
In 1994 kwamen in Nederland telefoonnetwerken waarmee ook mobiel gebeld kon worden. Mobiel bellen was toen zeer kostbaar, waardoor het niet erg populair was. Maar toen Nokia met een aantal zeer populaire toestellen kwam: de 3210 en de 3310, veranderde dat. Deze telefoons waren klein en betaalbaar.
Vanaf 2000 ging het hard: er kwamen steeds meer netwerken. De abonnementen werden goedkoper en de telefoons kleiner. In 2002 kwamen de telefoons met Internet op de markt.
Tegenwoordig is een mobiel een eerste levensbehoefte van veel mensen geworden. In dit artikel gaan wij, van mobieleproviders.nl, in op de 5 beste mobiele budgetproviders van 2020. Doet u er vooral uw voordeel mee!

SIMYO

Simyo heeft zijn netwerken door heel Europa. Hier is dat KPN. U kunt uw abonnement op elk moment aanpassen aan uw gebruik.
De keuzes zijn: prepaid bellen, Sim Only of een abonnement met toestel. Abonnementen met 3G of 4G internet, tot 1250 belminuten, data tot 4GB of onbeperkt sms’en. Abonnementen zijn er van 9 tot 16 euro per maand. De contracten zijn van 1 of 12 maanden. U bent dus flexibel.

HOLLANDSNIEUWE

Hollandsnieuwe gebruikt het netwerk van Vodafone. U kunt kiezen tussen een Sim Only abonnement of een abonnement met toestel. De bundels zijn eenvoudig: het aantal belminuten, sms-berichten en MB’s aan data zijn gelijk aan elkaar, met een max. van 1800. Maar er zijn ook abonnementen zonder data. Als u voor het einde van de maand uw bundel heeft opgebruikt, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief extra tegoed bijkopen. Abonnementen zijn er van 7,50 tot 15,50 euro per maand. Er zijn 1-jarige contracten en 2 jarige contracten. U bent dus minder flexibel.

TELFORT

Telfort valt onder KPN. U kunt kiezen uit prepaid, Sim Only of abonnement met toestel.
Het Sim Only abonnement is zelf samen te stellen: maximaal 1000 belminuten en een databundel van 2GB. Onbeperkt sms’en zit in elk abonnement. Bij de telefoongesprekken betaalt u alleen de eerste 10 minuten. De abonnementsprijzen zijn er al vanaf 6 euro.

TELE2

Tele2 maakt deels gebruik van het 4G netwerk van T-Mobile, omdat de dekking maar zo’n 50% is. Er is keuze tussen prepaid, Sim Only of een abonnement met toestel. U kunt uw bundel zelf samenstellen: wilt u onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en of een databundel tot 4GB per maand? Bundel aanpassen is gratis.
Als uw internetbundel op is, kost extra data u niets. De snelheid wordt wel lager.
Abonnementen zijn er van 9 tot 25 euro. De contracten van Sim Only abonnementen zijn 1 maand. Dit geeft u de flexibiliteit om te wisselen.

ZIGGO MOBILE

Voor Ziggo Mobile moet u ook klant zijn bij Ziggo. Mocht u uw andere Ziggo abonnementen opzeggen, kunt u tegen 5 euro per maand extra wel uw mobiele abonnement blijven gebruiken.
De keuze bestaat uit 3 Sim Only abonnementen: 75 belminuten/sms en 200MB data, 300 belminuten/sms en 1GB data, of onbeperkt bellen/sms en 3GB data. Gratis nummerbehoud. Maandelijks opzeggen of wijzigen is mogelijk. U kunt ook met de hele familie gebruik maken van dezelfde bundel. Het Ziggo netwerk maakt gebruik van Wifispots. Alle modems van Ziggo klanten fungeren als een wifispot voor andere klanten, zodat u daar gebruik van kan maken als uw bundel op is. Abonnementen zijn van 9 tot 30 euro. De keuze is het duurste en het minst flexibel.

We hopen u een op weg geholpen te hebben met dit artikel. Veel plezier en succes met de zoektocht! Wilt u nou meer informatie, bezoek dan onze website om alle mobiele telefoonabonnementen gemakkelijk te vergelijken.

https://www.mobieleproviders.nl/